Bedrijfsprofiel

Wie ben ik?
Van deze gelegenheid wil ik graag even gebruik maken mezelf voor te stellen. Ik ben Richard van Leeuwen en heb 1 maart 2014 Taxi Sassenheim opgericht. Na jarenlang weekendchauffeur te zijn geweest bij Meeuwenoord te Noordwijkerhout, heeft het taxivirus mijn bloed nooit verlaten. Ik zag een mogelijkheid om een gat te vullen binnen Sassenheim, in samenwerking met Taxi Wassenaar, deze mogelijkheid heb ik met beide handen aangepakt.
Bedrijfsfilosofie
Graag wil ik me bedrijfsfilosofie aan u voorleggen. Ik zag een gat binnen Sassenheim en omstreken waarin een kwalitatief hoogstand bedrijf zich kan ontwikkelen. Dit meen ik te bereiken door middel van nette chauffeurs met alle juiste papieren. Iedere 3 jaar een nieuw wagenpark voor zakelijk vervoer. Stiptheid en discretie. Service is niet alleen mijn middle-name maar ook mijn achternaam. Bij mij krijgt u het gevoel `De klant is nog ECHT koning!`
Taxirit bij taxi Sassenheim
Ik kies er bewust voor om niet elke rit te rijden, waardoor ik zeker niet de goedkoopste ben, maar de ritten die ik rij worden uitgevoerd zoals ik denk dat een taxirit uitgevoerd dient te worden. Persoonlijk contact en een gevoel van mijn klanten te kennen en vice versa vind ik belangrijker dan kwantiteit. Ik hoop dat u mij in de gelegenheid stelt om u dit te laten ervaren. Mijn gedachte achter het starten van een eenmanszaak is hiermee uitgelegd en zal in de toekomst in samenwerking met Taxi Wassenaar worden uitgebreid. Dit bedrijf heeft dezelfde filosofie en werkwijze als mijn bedrijfje. Groter worden is niet mijn ambitie, constant streven naar beter worden blijft het doel.

Graag tot ziens in een van mijn wagens.

Team Taxi Sassenheim

BEL ONS